IGMA Fijnmechanica

IGMA Fijnmechanica B.V. werd op 31 mei 1994 opgericht door echtpaar Gijs en Corry van Boerdonk. Enkele jaren later verhuisde het bedrijf van de stad Eindhoven naar het dorp Bladel. Het pand aan de Hallenstraat had een vloeroppervlakte van circa 200 m2. Gijs en Corry runden in totaal meer dan dertien jaar met veel plezier en passie het bedrijf.

Op 28 november 2007 werd IGMA Fijnmechanica overgenomen door partners Mark van de Brande en Karin Smets. Zij maakten de daaropvolgende jaren een enorme groei door en uiteindelijk bleek de bedrijfshal aan de Hallenstraat in Bladel niet meer te voldoen. IGMA Fijnmechanica verhuisde daarom in december 2011 naar de huidige locatie op bedrijventerrein De Sleutel in Bladel waar een bedrijfsruimte van maar liefst 1.000 m2 nieuwe mogelijkheden bood.

Het team van IGMA Fijnmechanica bestaat uit gedreven, gekwalificeerde en veelzijdige vakmensen. De combinatie van een bekwaam team en een indrukwekkend machinepark maakt mogelijk dat IGMA Fijnmechanica vrijwel alle bewerkingen in eigen huis kan realiseren.

Waar veel toeleveranciers slechts één specifiek onderdeel van het bewerkingsproces kunnen verzorgen, biedt IGMA Fijnmechanica de mogelijkheid van een totaalpakket. Dit heeft als grote voordeel dat IGMA Fijnmechanica flexibiliteit, snelheid en efficiëntie biedt in het complexe logistieke proces. Gemak dient de klant!

Kwaliteit en service

De belangrijkste pijlers in onze organisatie. Wij streven altijd naar de beste oplossing voor zowel eenvoudige als complexe vraagstukken. Dit doen wij door veel aandacht en zorg te besteden aan onze mensen en modern machinepark, zodat wij nu en in de toekomst aan alle eisen en wensen van u kunnen blijven voldoen.

Wij denken en werken graag met u mee, vanaf de eerste schets tot en met het fysieke eindproduct!